Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 29, 2008

Περιοδεία στο Δήμο Μαρώνειας

Ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ροδόπης Γιώργος Πεταλωτής, το διήμερο Πέμπτη 25 και Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου, μαζί με άλλα στελέχη του τοπικού ΠΑΣΟΚ, συμμετείχε στο κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ροδόπης, το οποίο περιόδευσε στο Δήμο Μαρώνειας (Ξυλαγανή, Ίμερο, Προσκυνητές, Μαρώνεια).

Το κλιμάκιο έτυχε ιδιαίτερα θερμής υποδοχής και διαπίστωσε από κοντά την τραγική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι αγρότες, λόγω των ευτελιστικών τιμών των προϊόντων τους και του μεγάλου κόστους παραγωγής. Ο Βουλευτής και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, σε κάθε μία από τις πολλές επισκέψεις σε επιλεγμένους χώρους και τις συναντήσεις με τους συμπολίτες μας, τοποθετήθηκαν με πειστικότητα σε γενικά και ειδικά ζητήματα της επικαιρότητας. Συνόψισαν εύστοχα την εναλλακτική πρόταση υπεύθυνης διακυβέρνησης που προσφέρει το Κίνημα ως αντίδοτο στην παρακμή της χώρας και την αδυναμία της Ν.Δ. να κυβερνήσει αποτελεσματικά προς όφελος του λαού και της χώρας.

Η επιτυχημένη αυτή περιοδεία αποτέλεσε μια ελπιδοφόρα αφετηρία για τις επόμενες επισκέψεις που έχουν προγραμματιστεί για το άμεσο μέλλον από τη Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ροδόπης, προκειμένου να ενημερωθούν οι κάτοικοι της περιοχής και να ακουσθούν και οι δικές τους απόψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: