Τετάρτη, Δεκεμβρίου 24, 2008

Επισκέψεις - Ευχές για τις γιορτές

Ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ροδόπης Γιώργος Πεταλωτής, σήμερα παραμονή Χριστουγέννων, επισκέφθηκε το ΚΑΠΗ Κομοτηνής όπου αντάλλαξε θερμές ευχές με τα μέλη και το προσωπικό. Ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ εκτός του εθιμοτυπικού πλαισίου, άκουσε με προσοχή τα παράπονα των ηλικιωμένων, πλην όμως ενεργών πολιτών, για την ποιότητα της ζωής τους, και επανέλαβε την κατανόηση και την αμέριστη υποστήριξή του για όλα τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Πεταλωτής επισκέφθηκε τη δημοτική αγορά της Κομοτηνής, ανταλλάσσοντας ευχές με τους καταστηματάρχες και τους διερχόμενους συμπολίτες. Παρά το πλήθος των παραπόνων για τη χαρακτηριστικά περιορισμένη αγοραστική κίνηση, ενδεικτική της κλιμάκωσης της οικονομικής δυσπραγίας των μικρομεσαίων νοικοκυριών, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τόνισε στις ευχές του την ανάγκη για μια αισιόδοξη στάση απέναντι στη ζωή, για ένα ευτυχισμένο και υγιές 2009, για το κουράγιο που η γιορτινή ατμόσφαιρα δίνει σε όλους για να ξεπερνιούνται οι δυσκολίες.

Το πρόγραμμα της ημέρας της παραμονής των Χριστουγέννων του Βουλευτή Ροδόπης, ολοκληρώθηκε στο πολιτικό του γραφείο όπου άκουσε τα κάλαντα από Συλλόγους και μικρά παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: