Τετάρτη, Απριλίου 22, 2009

Συνάντηση με αντιπροσωπεία των

κτηνοτρόφων του Νομού Ροδόπης

Ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ροδόπης Γιώργος Πεταλωτής, τη Μ. Πέμπτη 16 Απριλίου, είχε συνάντηση με αντιπροσωπεία των κτηνοτρόφων του Νομού μας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Στο συνοδευτικό φωτογραφικό στιγμιότυπο, ανάμεσα στους παρευρισκομένους διακρίνονται οι κ.κ. Μαργαρίτης Θεολόγου, Πρόεδρος Κτηνοτρόφων Κομοτηνής, Μιχάλης Ρούφος, Πρόεδρος Κτηνοτρόφων Σαπών και Γιώργος Μάντζαρης, Αντιπρόεδρος Κτηνοτρόφων Κομοτηνής.

Η συνάντηση διεξήχθη σε κλίμα αμοιβαίας εκτίμησης και κατανόησης και ο Γιώργος Πεταλωτής ευχαρίστησε τους συμπολίτες του κτηνοτρόφους που τον ενημέρωσαν με τόσο συγκροτημένο τρόπο για το παρόν και το μέλλον του κλάδου τους και τα γενικά και τοπικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν εκδηλώνοντας την αγωνία τους.

Ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δεσμεύτηκε για την αμέριστη πολιτική και κοινοβουλευτική του αρωγή για την επίτευξη προόδου στα ζητήματα που του τέθηκαν, συνεχίζοντας τις προσπάθειες που ούτως ή άλλως έχει καταβάλλει για το σκοπό αυτό, όπως μαρτυρά το μεγάλο πλήθος και το περιεχόμενο των έως τώρα σχετικών παρεμβάσεών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: