Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 03, 2009

Δήλωση για Εθνικές Εκλογές 2009

Δήλωση του Βουλευτή Ροδόπης Γιώργου Πεταλωτή για τις εκλογές

Ο ελληνικός λαός καλείται να δώσει ξανά στο ΠΑΣΟΚ και το Γιώργο Παπανδρέου τη ρητή εντολή να αναστρέψει την πορεία παρακμής της χώρας. Να μετατρέψει την ελπίδα σε χειροπιαστή πραγματικότητα προόδου, ασφάλειας και ποιότητας ζωής για τους πολίτες. Κάτι που επιβραβεύει τη συνεπή στάση του Κινήματός μας όταν εδώ και καιρό έχει εντοπίσει το πραγματικό πρόβλημα της χώρας σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο: την απουσία διακυβέρνησης και την περιφρόνηση των κοινωνικών αξιών.

Είμαστε όλοι έτοιμοι να δώσουμε τη μάχη των εκλογών του 2009 με ενθουσιασμό, με περισσότερη γνώση και εμπειρία. Έχουμε εφικτές λύσεις, σχέδιο ανάπτυξης και την πολιτική βούληση για να αντιμετωπίσουμε τις παγκόσμιες προκλήσεις επωφελώς για τη χώρα μας.

Η Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει. Αυτό το μήνυμα θα στείλει και η Ροδόπη. Ότι όλοι όσοι επιθυμούμε την πρόοδο της χώρας, την αξιοποίηση του πλούτου και των ανθρώπων της προσβλέπουμε στο ΠΑΣΟΚ για ένα μέλλον με τις κοινωνικές αξίες στο προσκήνιο. Με μια ισχυρή, δίκαιη και συνεκτική κοινωνία. Με την Ελλάδα δυνατή. Με την περιφέρεια σε πρώτη προτεραιότητα.

Απαιτείται μια μεγάλη εθνική προσπάθεια. Όλοι μαζί μπορούμε και όλοι μαζί θα πετύχουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: