Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 25, 2009

Περιοδεία Γιώργου Πεταλωτή σε Πολύανθο και Ίασμο

Ο υπ. Βουλευτής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Πεταλωτής, την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου παρουσίασε στους πολίτες του Πολύανθου και του Ιάσμου την πολιτική πρόταση του ΠΑΣΟΚ για τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου.

Με μεστό και τεκμηριωμένο λόγο, ο υπ. Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ανέπτυξε τις βασικές κατευθύνσεις της εθνικής και τοπικής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ για τις οποίες επιζητεί την επιδοκιμασία του λαού.

Ο Γιώργος Πεταλωτής, μπροστά σε ένα πολυπληθές και ενθουσιώδες ακροατήριο στην πλατεία του Ιάσμου, ανέδειξε με τρόπο ξεκάθαρο την ασυνέπεια της διακυβέρνησης της Ν.Δ. απέναντι στους πολίτες της χώρας και της Ροδόπης και έδωσε έμφαση στην ανάγκη αλλαγής πορείας της χώρας. Έκανε εκτενή και λεπτομερή αναφορά για τις δεσμεύσεις του κινήματος για την αναθέρμανση της αγοράς και τη στήριξη των συνταξιούχων και των ασθενέστερων στρωμάτων, καθώς και των μικρομεσαίων επαγγελματιών τους οποίους πλήττει η ύφεση (ιδιαίτερα στην οικοδομή). Υπογράμμισε επίσης την ανάγκη στροφής στην αγροτική πολιτική διότι η σημερινή κατάσταση αποψιλώνει το αγροτικό επάγγελμα αν και έχει ακόμα πολλά να προσφέρει στον τόπο. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε τέλος για την ανάγκη στοχευμένων δημόσιων υποδομών στο Νομό Ροδόπης οι οποίες θα προσδώσουν πρωτόγνωρη αναπτυξιακή ορμή στα περιφερειακά κέντρα του Νομού όπως ο Ίασμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: