Σάββατο, Σεπτεμβρίου 26, 2009

Περιοδεία Γιώργου Πεταλωτή σε Παγούρια,
Πόρπη, Μέση, Γλυφάδα, Κίζαρι και Ιάσιο

Ο υπ. Βουλευτής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Πεταλωτής, την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου το απόγευμα, στο πλαίσιο των προεκλογικών του περιοδειών, επισκέφθηκε τα Παγούρια, την Πόρπη, τη Μέση και τη Γλυφάδα ενώ την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου το πρωί το Κίζαρι και το Ιάσιο.

Ο υπ. Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, έγινε παντού δεκτός με ενθουσιασμό και πίστη για την αυτοδυναμία του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου.

Στο διάλογο που είχε με τους πολίτες ο υπ. Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, αφού παραδέχθηκε τη δυσπιστία των πολιτών για το πολιτικό σύστημα και τους εκπροσώπους του, προέβαλε το προγραμματικό σχέδιο του ΠΑΣΟΚ ως τη μοναδική ελπίδα ανάταξης του τόπου. Το μήνυμα της ανάγκης για άμεση και ουσιαστική αλλαγή στη διακυβέρνηση της χώρας συνδέθηκε από το Γιώργο Πεταλωτή με τις υψηλές προσδοκίες των πολιτών της υπαίθρου και της ελληνικής περιφέρειας από την επόμενη κιόλας μέρας των εκλογών.

Ο υπ. Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ παρουσίασε συνοπτικά τις βασικές εθνικές και τοπικές προτεραιότητες του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ για την περιφερειακή ανάπτυξη, τη στήριξη και αναζωογόνηση της υπαίθρου και την αναγνώριση της πολύτιμης συμβολής του αγροτικού επαγγέλματος στη συνολική κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη της χώρας. Ταυτόχρονα κάλεσε τους πολίτες να συμβάλουν με τη διαρκή τους πίεση και ενημέρωση για την επιτάχυνση της επίλυσης σημαντικών τοπικών ζητημάτων.

Στις επισκέψεις του αυτές, ο υπ. Βουλευτής επανέλαβε την πεποίθησή του ότι μετά τις εκλογές ο Νομός Ροδόπης θα πρωταγωνιστήσει στην εθνική προσπάθεια ανάταξης του τόπου και αποκατέστησε την αλήθεια σχετικά με το δήθεν έργο της Ν.Δ. στο Νομό Ροδόπης. Κάλεσε τέλος τους πολίτες να του δώσουν τη δύναμη για να συνεχίσει να εργάζεται αποτελεσματικά για τα συμφέροντα του Νομού μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: