Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 30, 2009

Επίσκεψη σε ΒΙΠΕ Κομοτηνής

Ο υπ. Βουλευτής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Πεταλωτής, την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου το πρωί, επισκέφθηκε εργοστασιακές μονάδες της ΒΙΠΕ Κομοτηνής όπου και συνομίλησε με τους εργαζόμενους, τα στελέχη και τις Διοικήσεις.

Ο Γιώργος Πεταλωτής διαπίστωσε για άλλη μια φορά την ανασφάλεια για το μέλλον ακόμα και σε υγιείς μονάδες αφού διάχυτη ήταν η επιφύλαξη για την ατελή στήριξη από την Πολιτεία των επιχειρήσεων της ΒΙΠΕ Κομοτηνής. Πολλές από τις οποίες σε περιβάλλον οξύτατου ανταγωνισμού κατορθώνουν να αναπτύσσονται, μόνο χάρη στην ποιότητα του προσωπικού τους.

Ο υπ. Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στις επισκέψεις του ευχήθηκε για μια νέα εποχή ανάπτυξης στη μεταποίηση του Νομού Ροδόπης αφού αποτελεί προϋπόθεση για μια ουσιαστική ανασυγκρότηση της τοπικής οικονομίας. Αναφέρθηκε στο συγκροτημένο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ και την πολιτική βούληση του Προέδρου του, Γιώργου Παπανδρέου, για ένα νέο αναπτυξιακό μοντέλο το οποίο θα διασφαλίσει περισσότερες επιχειρηματικές ευκαιρίες και θέσεις εργασίας.

Ο Γιώργος Πεταλωτής δεσμεύτηκε για την αμέριστη συμπαράστασή του στην υγιή επιχειρηματικότητα και την εργασία. Τόνισε τη σημασία της διαρκούς διαβούλευσης και συνεργασίας των πολιτικών της περιοχής μας με τους εκπροσώπους των εργαζομένων και τους επιχειρηματικούς φορείς για την τοπική ανάπτυξη. Υπογράμμισε πόσο σημαντικό είναι να υλοποιούνται τάχιστα οι απαραίτητες υποδομές που πολλαπλασιάζουν το παραγωγικό αποτέλεσμα των εργοστασίων της Ροδόπης. Αξιολόγησε ως μεγάλη προτεραιότητα την επαναφορά ελκυστικών κινήτρων για επενδύσεις στο Νομό μας.

Αξίζει να σημειωθεί ο ενθουσιασμός των εργαζομένων κατά την υποδοχή του υπ. Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στις επιχειρήσεις τους και η αναγνώριση εκ μέρους των στελεχών τους των συγκροτημένων και εύστοχων παρεμβάσεών του κατά τη βουλευτική του θητεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: