Παρασκευή, Ιουνίου 29, 2007

Δήλωση για την επίσκεψη Παπανδρέου

Δήλωση για την επίσκεψη Παπανδρέου στον «Παρατηρητή»

28.6.2007

Γιώργος Πεταλωτής: «Η πορεία Παπανδρέου δείχνει ότι υπάρχει ελπίδα και προοπτική όχι μόνο για το ΠΑΣΟΚ αλλά και για την Ελλάδα»

“Πορεία συμβολική και σημειολογική” χαρακτήρισε ο Γιώργος Πεταλωτής την επίσκεψη Παπανδρέου, κατά μήκος της Εγνατίας οδού. «Ήταν μια κίνηση που σηματοδοτούσε μία πορεία στη ραχοκοκαλιά της Ελλάδος που συνέπιπτε με το μεγάλο έργο της Εγνατίας Οδού, ένα έργο πνοής και προοπτικής, ειδικά για τη Βόρεια Ελλάδα.

Εκείνο που εισπράξαμε όλοι όσοι βρεθήκαμε στις Σάπες από τη σύντομη στάση του Προέδρου αφορά στην επιλογή του να σταματήσει και να απευθύνει χαιρετισμό σε μια κοινωνία, η οποία, εκτός από πολυπολιτισμική, έχει και το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό ότι είναι μια κοινωνία μάρτυρας της έλλειψης ανάπτυξης της Περιφέρειας. Δυστυχώς οι Σάπες αυτό ακριβώς συμβολίζουν, την χρόνια παραμέληση της Περιφέρειας, ενώ υπάρχουν προοπτικές.

Θεωρώ ότι απόηχος της επίσκεψης του Προέδρου είναι το μήνυμα ότι υπάρχει ελπίδα, υπάρχει προοπτική όχι για το ΠΑΣΟΚ μόνο, αλλά και για την Ελλάδα. Ο Γιώργος Παπανδρέου με το σύντομο χαιρετισμό του στις Σάπες δημιούργησε σε όλους μας την αίσθηση ότι η χώρα μας στις δύσκολες στιγμές που περνά τα τελευταία χρόνια έχει ελπίδα, έχει προοπτική, έχει μέλλον για να αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: