Τρίτη, Σεπτεμβρίου 11, 2007

Επισκέψεις σε ΔΕΗ, Νοσοκομείο, Δήμο Αιγείρου

Την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2007 ο υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ Γιώργος Πεταλωτής επισκέφθηκε το κτήριο της ΔΕΗ και συναντήθηκε με διοικητικό και τεχνικό προσωπικό της Υπηρεσίας. Συζήτησαν με ιδιαίτερη προσοχή για τα προβλήματα του κλάδου καθώς και για τη θέση της Επιχείρησης στο σύγχρονο ενεργειακό περιβάλλον (απελευθέρωση αγοράς, χαρακτήρας ΔΕΚΟ, εναλλακτικές μορφές ενέργειας).

Στη συνέχεια παρέστη στην τελετή αγιασμού για τη νέα σχολική χρονιά στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής.

Το μεσημέρι, ο Γιώργος Πεταλωτής επισκέφθηκε το Σισμανόγλειο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής. Ξεναγήθηκε σε όλους τους κτηριακούς χώρους και συνομίλησε με εργαζομένους από το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό. Για μια ακόμη φορά διαπίστωσε τις τεράστιες ελλείψεις υποδομών και τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες το προσωπικό καλείται να παράσχει τις πολύτιμες υπηρεσίες του. Επανέλαβε ότι η Υγεία αποτελεί πρωταρχικής προτεραιότητας τομέα για το ΠΑΣΟΚ, όπως άλλωστε αποτυπώνεται και στις εκτεταμένες σχετικές προτάσεις του κυβερνητικού προγράμματος του Κινήματος.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο Γιώργος Πεταλωτής, συνεχίζοντας την περιοδεία του στο Νομό Ροδόπης, εκφώνησε τις κύριες ομιλίες του στην Αίγειρο και το Φανάρι, αλλά και συνομίλησε με εγκαρδιότητα με κατοίκους στην Παλαιά και Νέα Καλλίστη. Είχε την ευκαιρία να αποτιμήσει τη δυσμενή τωρινή κατάσταση της υπαίθρου και να αναπτύξει τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ όσον αφορά σε θέματα αγροτικού και τουριστικού ενδιαφέροντος, που απασχολούν ιδιαίτερα τους δημότες του Δήμου Αιγείρου. Τέλος, στο αθρόα συγκεντρωμένο και θερμά ανταποκρινόμενο κοινό, απηύθυνε έκκληση για συστράτευση και στήριξη του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ, ώστε να καταφέρει, επιτέλους, η Ροδόπη να δηλώσει δυναμικό παρών στο νέο κοινοβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: