Δευτέρα, Μαρτίου 03, 2008

Συνάντηση με τη Βουλετή ΠΑΣΟΚ Άννα Διαμαντοπούλου

Ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ροδόπης Γιώργος Πεταλωτής, την Κυριακή 2 Μαρτίου, συναντήθηκε στην Κομοτηνή με τη Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Α’ Αθήνας και υπεύθυνη του Τομέα Παιδείας του Πολιτικού Συντονιστικού Οργάνου του ΠΑΣΟΚ κ. Άννα Διαμαντοπούλου.

Οι δύο Βουλευτές συμμετείχαν σε σύσκεψη με στελέχη της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ της πόλης μας και φοιτητές του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου και συζήτησαν τις προτάσεις του Κινήματος για την Παιδεία με κεντρικό άξονα: ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ – ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.

Σήμερα, Δευτέρα 3 Μαρτίου, οι δύο Βουλευτές, με το Νομάρχη, την Αντινομάρχη και τον Πρόεδρο του Νομαρχιακού Συμβουλίου Ροδόπης και τον Συντονιστή ΝΟΕΣ ΠΑΣΟΚ Ροδόπης, επισκέφθηκαν το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής και παρουσίασαν στους εκπαιδευτικούς του σχολείου την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για μια μεγάλη αλλαγή στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Το ΠΑΣΟΚ συζητά και εξειδικεύει με τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και φορείς της κοινωνίας και οικονομίας τις θέσεις του για την Παιδεία αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τις επιπτώσεις της πολιτικής και των επιλογών της Κυβέρνησης Καραμανλή σε όλα τα επίπεδα της εκπαίδευσης αλλά και στον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: