Δευτέρα, Απριλίου 07, 2008

Επίσκεψη στις Σάπες

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ροδόπης Γιώργος Πεταλωτής, την Παρασκευή 4 Απριλίου, επισκέφθηκε τις Σάπες, στο πλαίσιο των περιοδειών του στους Δήμους του Νομού μας με σκοπό την αμεσότερη ενημέρωσή του και την πιο ξεκάθαρη αντίληψή του για τα προβλήματά τους.

Στο Δήμο Σαπών, ο Γιώργος Πεταλωτής, συνεργάστηκε ουσιαστικά με το Δήμαρχο Γιώργο Πιλιλίτση και τα στελέχη του. Η συζήτησή τους επικεντρώθηκε σε θέματα τοπικής ανάπτυξης της περιοχής των Σαπών και επιβεβαιώθηκε η δυνατότητα αποτελεσματικής προώθησής τους μέσω της συνέχισης της στενής συνεργασίας τους.

Ο Βουλευτής Ροδόπης, επισκέφθηκε επίσης τα διαπολιτισμικά σχολεία των Σαπών (Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο) όπου οι σύλλογοι των εκπαιδευτικών του ανέλυσαν πολλά από τα ειδικά ζητήματα που τους απασχολούν και για τα οποία ο Γιώργος Πεταλωτής δεσμεύτηκε να αναδείξει και να πιέσει για την επίλυσή τους.

Η επίσκεψή του Γιώργου Πεταλωτή στις Σάπες έκλεισε με επισκέψεις που έκανε στο Κέντρο Υγείας Σαπών καθώς και στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σαπών όπου και αντάλλαξε απόψεις με το προσωπικό του κλιμακίου για σημαντικά ζητήματα λειτουργίας του.

Ο Γιώργος Πεταλωτής δεσμεύτηκε να πιέσει με τεκμηριωμένες ενέργειές του, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου και της εν γένει πολιτικής του δραστηριότητας, για την ταχύτερη δυνατή ανταπόκριση της Πολιτείας στα προβλήματα που του τέθηκαν, αλλά και να συνεχίσει στο μέλλον να εκδηλώνει με κάθε τρόπο το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του για την περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: