Τρίτη, Απριλίου 08, 2008

Επίσκεψη στη Νέα Μοσυνούπολη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ροδόπης Γιώργος Πεταλωτής, το Σάββατο 5 Απριλίου, επισκέφθηκε τη Νέα Μοσυνούπολη στην Κομοτηνή, όπου σε κεντρικό κατάστημα της περιοχής συζήτησε με παλιννοστούντες ομογενείς τα οξυμμένα και χρονίζοντα προβλήματά τους.

Αν και υπό βροχή και παρόλη την απουσία κάποιας οργανωμένης κινητοποίησης, ήταν πολύ μεγάλο το πλήθος που συγκεντρώθηκε αυθόρμητα για να ακούσει εκτός προεκλογικής περιόδου τις απόψεις του Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ. Οι παρευρισκόμενοι έθεσαν στο Γιώργο Πεταλωτή κυρίως τα προβλήματα ανεργίας, στέγασης και ποιότητας ζωής που τους απασχολούν έντονα. Ακόμη εξέφρασαν την πίκρα και την αγανάκτησή τους για την αποτυχία της Πολιτείας να τηρήσει την υποχρέωσή της και την υπόσχεσή της για ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής στην περιοχή μας, γεγονός που τους πλήττει ανεπανόρθωτα και δυσανάλογα σε σχέση με τις δυνατότητές τους αλλά και τις προσδοκίες τους.

Ο Γιώργος Πεταλωτής, δεσμεύτηκε ενώπιον των νεοπροσφύγων συμπολιτών μας να πιέσει, με στοχευμένες ενέργειες και παρεμβάσεις του, για την αποτελεσματική ανταπόκριση της Πολιτείας στα προβλήματα που του τέθηκαν, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου και της πολιτικής του δραστηριότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: