Πέμπτη, Αυγούστου 07, 2008

Συνάντηση με εκπροσώπους των εργαζομένων στα Σώματα Ασφαλείας

Ο Βουλευτής Ροδόπης Γιώργος Πεταλωτής, ως υπεύθυνος Δημόσιας Τάξης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, μαζί με τον Βουλευτή Θεσσαλονίκης Χάρη Καστανίδη, πολιτικό εκπρόσωπο του Τομέα Εσωτερικών του ΠΑΣΟΚ, συναντήθηκε στην Αθήνα με εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας (ΠΟΑΞΙΑ), της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος (ΠΟΕΠΛΣ), της Ένωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος (ΕΑΠΣ) και συζήτησαν τα θέματα που αντιμετωπίζουν.

Διαπιστώθηκε η τραγική έλλειψη υποδομών και συνθηκών εργασίας στην Αστυνομία, Λιμενικό και Πυροσβεστική και η συνεχής οπισθοδρόμηση τα τελευταία χρόνια. Οι εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ δεσμεύθηκαν να μελετήσουν τα ζητήματα που έθεσαν οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στα Σώματα Ασφαλείας, με γνώμονα την ασφάλεια του Έλληνα πολίτη και την ενίσχυση του αισθήματος εμπιστοσύνης εργαζομένων και λαού σε ένα υπεύθυνο και οργανωμένο κράτος δικαίου.

Η Κυβέρνηση της Ν.Δ. παρέλαβε έναν μηχανισμό αποτελεσματικής λειτουργίας των Σωμάτων αυτών, όσον αφορά την προστασία και την ασφάλεια των πολιτών, της περιουσίας τους και του φυσικού περιβάλλοντος. Οι δύο αρμόδιοι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κατέστησαν σαφές το τεράστιο ενδιαφέρον του Κινήματος για τον Τομέα της Δημόσιας Ασφάλειας και δεσμεύθηκαν για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των ασφυκτικών αδιεξόδων στα οποία έχουν περιέλθει τα Σώματα Ασφαλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: