Πέμπτη, Μαρτίου 26, 2009

Ανακοίνωση επίσκεψης στην Ουτρέχτη

PASOK NEDERLAND

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΣΗ ΟΛΛΑΝΙΑΣ

Morelgaarde 2, 3436 GE Nieuwegein E-mail: pasoknl@yahoo.com

------------

Ουτρέχτη, 22-03-2009

Θέμα: ΕΚ∆ΗΛΩΣΗ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΟΥΤΡΕΧΤΗ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΕΤΑΛΩΤΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΑΣΟΚ Ν. ΡΟ∆ΟΠΗΣ

Συντρόφισσες, σύντροφοι,

Σε προηγούμενη μας ανακοίνωση σας είχαμε ήδη ενημερώσει για τη διεξαγωγή των Ευρωεκλογών του Σαββάτου 6 Ιουνίου 2009 και για το τρόπο εγγραφής στους εκλογικούς καταλόγους. Σας υπενθυμίζουμε πως η 31η Μαρτίου είναι η τελευταία μέρα υποβολής αιτήσεων στο Ελληνικό Προξενείο της Χάγης.

Η πλειονότητα των Ελλήνων πολιτών έχει πλέον πειστεί ότι η παρούσα κυβέρνηση δεν είναι σε θέση να κυβερνήσει την Ελλάδα. Η Ελλάδα έγινε μια ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. Η ανασφάλεια και η αβεβαιότητα έγινε το κυρίαρχο αίσθημα του Έλληνα πολίτη. Η εποχή που ως Έλληνες του εξωτερικού δεν είχαμε να ζηλέψουμε σε τίποτα τους ευρωπαίους συμπολίτες μας έχει πια παρέλθει. Την τελευταία πενταετία η Ελλάδα κύλησε στην εποχή της ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑΣ.

Στις Ευρωεκλογές της 6ης Ιουνίου πρέπει να δώσουμε μαζικά ένα δυνατό μήνυμα στην κυβέρνηση της ακυβερνησίας.

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ

Για την εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους και την πολιτική ενημέρωση οργανώνουμε την Κυριακή 29 Μαρτίου, στις 14:00 η ώρα στην Ουτρέχτη ΕΚ∆ΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ στο ξενοδοχείο Hotel Park Plaza, οδός Westplein 50, 3531 BL Utrecht. Το ξενοδοχείο είναι κοντά στον Κεντρικό Σιδηροδρομικό Σταθμό. Η προσβασιμότητα με τραίνο και λεωφορείο είναι εύκολη. Το ξενοδοχείο διαθέτει (με πληρωμή) και πάρκιν αυτοκινήτων.

Όσοι θέλουν να εγγραφούν στους εκλογικούς καταλόγους πρέπει να έχουν μαζί τους οπωσδήποτε την ελληνική τους ταυτότητα ή ελληνικό διαβατήριο.

Ειδικά για την εκδήλωση θα έρθει από την Ελλάδα ο βουλευτής του Πασόκ Νομού Ροδόπης, σύντροφος Γιώργος Πεταλωτής. Ο Γιώργος Πεταλωτής γεννήθηκε το 1964 στην Κομοτηνή. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και άσκησε επιτυχημένα επί σειρά ετών τη μαχόμενη δικηγορία. Διετέλεσε πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ν. Ροδόπης και υπηρέτησε επί σειρά ετών ως εκλεγμένος πολιτικός την Νομαρχιακή και Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. Από το Σεπτέμβριο του 2007 είναι εκλεγμένος ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΡΟ∆ΟΠΗΣ με το ΠΑΣΟΚ. Στα πλαίσια της κοινοβουλευτικής του δρά σης είναι, μεταξύ άλλων, μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του: http://www.giorgospetalotis.blogspot.com .

Με συντροφικούς χαιρετισμούς

Δημήτρης Γιαννάκος

Γραμματέας ΝΕ-Ολλανδίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: