Δευτέρα, Απριλίου 06, 2009

Χαιρετισμός Γ. Ραγκούση

Σύντροφοι και συντρόφισσες, φίλοι και φίλες

Καλοσωρίζω στην πόλη μας τον Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, το Γιάννη Ραγκούση, εκλεκτό σύντροφο, συνάδελφο και φίλο.

Σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία για τη χώρα, το ΠΑΣΟΚ δεν επαναπαύεται στις ενθαρρυντικές δημοσκοπήσεις. Κατανοεί πλήρως το απολύτως κρίσιμο διακύβευμα των ευρωεκλογών που μπορεί να είναι τελικά και διπλές. Το μήνυμα της κρισιμότητας των εκλογών και της υπεροχής και της επάρκειας της πολιτικής πρότασης του Κινήματός μας πρέπει να φτάσει παντού. Ξεδιπλώνουμε δυναμικά τις παρεμβάσεις μας και τις εκδηλώσεις μας. Πηγαίνουμε παντού και δημιουργούμε γεγονότα που να σιγουρεύουν το προβάδισμά μας, που να το διογκώνουν, που να το καθιστούν αδιαμφισβήτητη και αποφασιστική εντολή διακυβέρνησης.

Ο Γραμματέας μας, ο Γιάννης Ραγκούσης, είναι αυτό που λέμε «ο κατάλληλος άνθρωπος, στην κατάλληλη θέση, την κατάλληλη στιγμή». Μαχητής της δημοκρατικής παράταξης από πολύ νωρίς. Με τεκμηριωμένη άποψη, με σθένος και προϋπηρεσία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με ζηλευτή και παραγωγική πολιτική και επιστημονική κατάρτιση. Το ΠΑΣΟΚ ποτέ δεν στερήθηκε κοινωνικού βάθους και στελεχιακών εφεδρειών για να ανανεώνεται, να ανακάμπτει, να πρωτοπορεί. Καλωσήρθες Γιάννη για να μας δώσεις νέα ορμή, για να μας υπενθυμίσεις ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, νεώτεροι και παλιότεροι, ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις των καιρών, οδηγούμε τη χώρα μπροστά, τη βγάζουμε από το τέλμα και τη χρεοκοπία.

Σύντροφε και φίλε Γιάννη Ραγκούση, εύχομαι την επόμενη φορά που θα έρθεις, και θα είναι σύντομα, να έρθεις πλέον ως κυβερνητικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ με πρωθυπουργό τον ηγέτη της δημοκρατικής παράταξης Γιώργο Παπανδρέου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: