Τρίτη, Σεπτεμβρίου 01, 2009

Δελτίο Τύπου για επίσκεψη στο ΙΚΑ Κομοτηνής

O Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ροδόπης Γιώργος Πεταλωτής, σήμερα Τρίτη, επισκέφθηκε το ΙΚΑ Κομοτηνής όπου και περιηγήθηκε στους χώρους του κτιρίου συνομιλώντας με ασφαλισμένους και εργαζόμενους. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο Βουλευτής Ροδόπης συζήτησε και ενημερώθηκε διεξοδικά από τη διοίκηση και τους εργαζόμενους για τα σημαντικά ζητήματα του ιδρύματος, τοπικά και εθνικά, με κυριότερα εκείνα της υποστελέχωσης σε ιατρικό και διοικητικό προσωπικό (παρά την κάλυψη πολλών κενών με την απαράδεκτη χρήση των προγραμμάτων stage) και της αδυναμίας να περιοριστεί η εισφοροδιαφυγή.

Ο Γιώργος Πεταλωτής δεσμεύτηκε ότι το ΠΑΣΟΚ θα δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο σεβασμού στις ανάγκες των πολιτών σε ένα τόσο κρίσιμο τομέα, όπως της υγείας και της ασφάλισης. Σημείωσε μάλιστα την έλλειψη πνευμονολόγου, την μία μόλις κοινωνική λειτουργό η οποία συν τοις άλλοις ετεροαπασχολείται, την έλλειψη οργανισμού για το ίδρυμα, τις καθυστερήσεις στη μηχανοργάνωσή του, τις αδυναμίες στις διαδικασίες ελέγχου εσόδων και την εφαρμογή τους.

Ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έδωσε συγχαρητήρια στο προσωπικό για το έργο του και αναρωτήθηκε ποιο μέλλον περιμένει τις υπηρεσίες και τους χιλιάδες ασφαλισμένους αν μειωθεί το απολύτως οριακό προσωπικό (π.χ. από ενδεχόμενο κύμα συνταξιοδοτήσεων). Δεσμεύτηκε δε για την ανάδειξη των προβλημάτων που διαπίστωσε και την τοποθέτησή τους σε υψηλή προτεραιότητα επίλυσης στο κυβερνητικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ.

Πατήστε εδώ για πρόσβαση στο φωτογραφικό υλικό

Δεν υπάρχουν σχόλια: