Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 21, 2009

Περιοδεία Γιώργου Πεταλωτή σε Μεσοχώρι, Παραδημή, Μικρό και Μεγάλο Κρανοβούνι

Ο υπ. Βουλευτής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Πεταλωτής, το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου το απόγευμα επισκέφθηκε το Μεσοχώρι, την Παραδημή, το Μικρό και Μεγάλο Κρανοβούνι όπου και παρουσίασε στους συγκεντρωμένους πολίτες τα βασικά στοιχεία της τοπικής και εθνικής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ ενόψει των εκλογών της 4ης Οκτωβρίου.

Ο υπ. Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, παραδεχόμενος τη γενικευμένη δυσπιστία των πολιτών για το πολιτικό σύστημα και τους εκπροσώπους του, καθώς και των διαχρονικών ευθυνών όλων των κυβερνήσεων για τα προβλήματα του τόπου, προέβαλε την ανάγκη άμεσης και ουσιαστικής αλλαγής στη διακυβέρνηση της χώρας. Τόνισε πόσο απαιτητική θα είναι η κοινωνία την επόμενη κιόλας μέρα των εκλογών. Κατονόμασε και εξήγησε τις βασικές προτεραιότητες του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ για την περιφερειακή ανάπτυξη, τη στήριξη και αναζωογόνηση της υπαίθρου και την αναγνώριση της πολύτιμης συμβολής του αγροτικού επαγγέλματος στη συνολική κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη της χώρας.

Στο διάλογο που είχε με τους πολίτες ο υπ. Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δεσμεύτηκε για την προώθηση των κοινωνικών πολιτικών που τους οφείλονται. Επίσης για την επιτάχυνση της επίλυσης σημαντικών τοπικών ζητημάτων που του τέθηκαν από τους παρευρισκόμενους. Ανάμεσά τους η ανάγκη αναβάθμισης των υπηρεσιών του Νοσοκομείου Κομοτηνής, η βελτίωση της σήμανσης και της λειτουργικότητας της διασταύρωσης προς το Μεσοχώρι, προκειμένου να αποφεύγονται τα ατυχήματα, και η πρόσβαση των παιδιών στις αθλητικές εγκαταστάσεις της περιοχής.

Στις επισκέψεις του αυτές, ο υπ. Βουλευτής δε δίστασε να αντικρούσει τους ισχυρισμούς της Ν.Δ. σχετικά με το δήθεν έργο της στο Νομό μας και επανέλαβε την πεποίθησή του ότι μετά τις εκλογές ο Νομός Ροδόπης θα πρωταγωνιστήσει στην εθνική προσπάθεια ανάταξης του τόπου.

Ο Γιώργος Πεταλωτής, τέλος, αντάλλαξε ευχές με τους παρευρισκόμενους, διένειμε το προεκλογικό υλικό του και ζήτησε από το θερμό ακροατήριό του την απαραίτητη στήριξη για να συνεχίσει δυναμικά την πολιτική του δραστηριότητα για το συμφέρον της Ροδόπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: