Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 21, 2009

Περιοδεία Γιώργου Πεταλωτή σε Σιδηροχώρι, Νέα Αδριανή, Αγ. Θεοδώρους, Μαυρομάτι και Κόσμιο

Ο υπ. Βουλευτής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Πεταλωτής, την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου το απόγευμα επισκέφθηκε το Σιδηροχώρι, τη Νέα Αδριανή, τους Αγ. Θεοδώρους, το Μαυρομάτι και το Κόσμιο για να μεταφέρει το πολιτικό μήνυμα του ΠΑΣΟΚ ενόψει των εκλογών της 4ης Οκτωβρίου. Στο πλαίσιο αυτό συζήτησε με τους πολίτες διαβεβαιώνοντάς τους ότι οι υψηλές προσδοκίες της Ροδόπης από το ΠΑΣΟΚ θα γίνουν πράξη.

Ο υπ. Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού, ευχών και ελπίδας, τοποθέτησε το νόημα της αλλαγής στη διακυβέρνηση της χώρας εντός των βασικών προτεραιοτήτων του ΠΑΣΟΚ για την περιφερειακή ανάπτυξη, τη στήριξη της υπαίθρου και την αναγνώριση της πολύτιμης συμβολής του αγροτικού επαγγέλματος στη συνολική κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη της χώρας.

Ο Γιώργος Πεταλωτής δε δίστασε να αποδομήσει τους ισχυρισμούς της Ν.Δ. σχετικά με το δήθεν έργο της στο Νομό Ροδόπης και κάλεσε τους πολίτες να επιλέξουν την ουσία αντί της επικοινωνίας, την προοπτική αντί του παλαιοκομματισμού. Στο Κόσμιο μάλιστα χρησιμοποίησε το χαρακτηριστικό παράδειγμα των κενών περιεχομένου μεγαλοστομιών που πριν από 6 χρόνια δημοσιοποίησε η τοπική Ν.Δ. όταν δεσμεύτηκε να αξιοποιήσει το κτίριο του Ινστιτούτου Βάμβακος. Αντ΄αυτού, όμως το άφησε να μαραζώνει εγκαταλειμμένο. Το θυμήθηκε μόνο προεκλογικά ανακοινώνοντας την πρόθεσή της να στεγάσει εκεί κάποιες υπηρεσίες, άσχετο με το σκοπό του κτιρίου. Ο Γιώργος Πεταλωτής συμφώνησε με τους παρευρισκόμενους πολίτες ότι ο τόπος και ειδικά η περιφέρεια χρειάζεται Γνώση και Έρευνα. Ενεργές πολιτικές στήριξης και καθοδήγησης της αγροτικής παραγωγής. Και όχι την αγχώδη ενασχόληση με την προπαγάνδα για ένα ανύπαρκτο έργο.

Τέλος, ο υπ. Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, μετά την ανάλυση των βασικών θέσεων του ΠΑΣΟΚ για την έξοδο από το τέλμα και την επαναφορά στην πρώτη γραμμή των αναγκών του πολίτη, δεσμεύτηκε για τον πρωταγωνιστικό ρόλο που θα έχει ο νομός μας σε μια κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ. Επίσης, δεδομένης και της θερμής υποδοχής που έτυχε σε όλους τους οικισμούς, ζήτησε έντιμα τη στήριξη των πολιτών για να συνεχίσει το έργο που ξεκίνησε για το συμφέρον της Ροδόπης από την πρώτη εκλογή του πριν δύο χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: