Σάββατο, Σεπτεμβρίου 19, 2009

Περιοδεία Γιώργου Πεταλωτή σε Σάπες

Ο υπ. Βουλευτής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Πεταλωτής, την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου επισκέφθηκε τις Σάπες και περιόδευσε στην αγορά της πόλης καθώς και σε υπηρεσίες της (Δημαρχείο, ΕΛΤΑ, Τράπεζες, Αστυνομία, ΕΑΣ, Κέντρο Υγείας, Αγρονομείο) συζητώντας με τους πολίτες και τους εργαζόμενους. Αντάλλαξε δε πολλές ευχές για «καλό αγώνα» και «καλή δύναμη» και διένειμε το προεκλογικό υλικό του τονίζοντας τις ευθύνες του ΠΑΣΟΚ για την επόμενη μέρα από τις εκλογές.

Σε όλη τη διάρκεια της επαφής του με τους πολίτες διαπιστώθηκε πόσο μεγάλος είναι ο ενθουσιασμός υποδοχής των νέων μηνυμάτων διακυβέρνησης της χώρας από το ΠΑΣΟΚ. Πόσο υψηλές προσδοκίες τρέφουν από το Κίνημα οι Ροδοπαίοι. Στο πλαίσιο αυτό, ο Γιώργος Πεταλωτής έγινε αποδέκτης παραινέσεων να συνεχίσει δυναμικά την έντιμη και παραγωγική πολιτική του δραστηριότητα για το συμφέρον της Ροδόπης.

Κλείνοντας την επίσκεψή του, ο υπ. Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ επισκέφθηκε τον παλιό οικισμό των Παλιννοστούντων με τα λυόμενα, όπου και διαπίστωσε την απόλυτη εγκατάλειψη. Παρά τις υπάρχουσες θεσμικές δυνατότητες αξιοποίησης της έκτασης αυτής με τρόπο επωφελή για τους κατοίκους των Σαπών, η συνολική εικόνα του οικισμού δημιουργεί μελαγχολία. Ο Γιώργος Πεταλωτής δεσμεύτηκε για την αξιοποίηση και αναβάθμιση του χώρου από το ΠΑΣΟΚ σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, σε αντίθεση με την παραπλανητική τακτική της Ν.Δ., η οποία είχε στήσει προ 6ετίας μια προπαγανδιστική τηλεοπτική εκπομπή με τον Τέρενς Κουίκ για να καταγγείλει τις συνθήκες του οικισμού. Η δέσμευση αυτή αποτελεί στοιχειώδη υποχρέωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: