Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 21, 2009

Περιοδεία Γιώργου Πεταλωτή σε Νέα Καλλίστη και Φανάρι

Ο υπ. Βουλευτής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Πεταλωτής, την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου το απόγευμα επισκέφθηκε τη Νέα Καλλίστη και το Φανάρι. Εκεί παρουσίασε στους συγκεντρωμένους πολίτες το πολιτικό μήνυμα του ΠΑΣΟΚ για τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου.

Ο υπ. Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, υπογράμμισε την ανάγκη αλλαγής στη διακυβέρνηση της χώρας. Παράλληλα παραδέχθηκε τη γενικευμένη δυσπιστία των πολιτών για το πολιτικό σύστημα και τους εκπροσώπους του. Για αυτό άλλωστε τόνισε πόσο απαιτητική θα είναι η κοινωνία την επόμενη κιόλας μέρα των εκλογών.

Ο Γιώργος Πεταλωτής εξήγησε τις βασικές προτεραιότητες του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ που αφορούν τους πολίτες της περιφέρειας και υπερασπίστηκε τη ρητά διατυπωμένη απόφαση του κινήματος για την αναθέρμανση της αγοράς και τη στήριξη των συνταξιούχων και των ασθενέστερων στρωμάτων. Υπογράμμισε επίσης την ανάγκη στροφής στην αγροτική πολιτική διότι η σημερινή κατάσταση εξοντώνει το αγροτικό επάγγελμα αν και έχει ακόμα πολλά να προσφέρει στον τόπο.

Ειδικά στο Φανάρι, όπου ο υπ. Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μίλησε σε μια πολυπληθή συγκέντρωση, πρωτοφανή σε μέγεθος και παλμό, αναφέρθηκε εκτεταμένα στα προβλήματα των αλιέων και στην ανάγκη αναβάθμισης των τουριστικών υποδομών και δεσμεύτηκε για την προώθηση λύσεων. Τέλος, ευχαρίστησε θερμά τους πολίτες για το ενδιαφέρον τους και εξέφρασε την πεποίθηση ότι στις εκλογές θα του δοθεί ξανά η ευκαιρία να συνεχίσει πιο ώριμα και με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα την προσπάθειά του για τον τόπο μας.

Απόσπασμα ομιλίας Γιώργου Πεταλωτή στο Φανάρι :

Δεν υπάρχουν σχόλια: