Τρίτη, Σεπτεμβρίου 22, 2009

Περιοδεία Γιώργου Πεταλωτή σε Ροδίτη,
Θρυλόριο και Ανθοχώρι‏

Ο υπ. Βουλευτής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Πεταλωτής, τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου το απόγευμα επισκέφθηκε το Ροδίτη, το Ανθοχώρι και το Θρυλόριο όπου και έγινε δεκτός με ενθουσιασμό και πίστη για το μήνυμα του ΠΑΣΟΚ.

Ο υπ. Βουλευτής Ροδόπης μίλησε στους συγκεντρωμένους πολίτες και ανέπτυξε διάλογο μαζί τους παρουσιάζοντας τις βασικές πτυχές του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ ενόψει των εκλογών της 4ης Οκτωβρίου υπογραμμίζοντας την ανάγκη αλλαγής στη διακυβέρνηση της χώρας.

Ο Γιώργος Πεταλωτής εξήγησε τις βασικές προτεραιότητες του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ που αφορούν τους πολίτες της περιφέρειας και άσκησε τεκμηριωμένη κριτική στα πεπραγμένα της Ν.Δ. τόσο συνολικά για τη χώρα όσο και για τη Ροδόπη.

Με πειστικό τρόπο ο υπ. Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δεσμεύτηκε για βελτίωση της καθημερινότητας και για δημόσιες επενδύσεις με άμεσο θετικό αποτέλεσμα αν ο λαός εμπιστευτεί το ΠΑΣΟΚ για τη διακυβέρνηση της χώρας. Δεν απέφυγε επίσης την αυτοκριτική για το ΠΑΣΟΚ και παραδέχθηκε τη γενικευμένη δυσπιστία των πολιτών για το πολιτικό σύστημα και τους εκπροσώπους του. Κάλεσε όμως του πολίτες να ψηφίσουν με τρόπο χρήσιμο και πρακτικό, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον. Τόνισε επίσης πόσο απαιτητική θα είναι η κοινωνία την επόμενη κιόλας μέρα των εκλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: