Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 18, 2009

Περιοδεία Γιώργου Πεταλωτή σε οικισμούς των Σαπών

Ο υπ. Βουλευτής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Πεταλωτής, πραγματοποίησε περιοδεία την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου σε οικισμούς της επαρχίας Σαπών για να μεταφέρει την πολιτική και το μήνυμα του ΠΑΣΟΚ ενόψει των εκλογών της 4η Οκτωβρίου.

Ο Γιώργος Πεταλωτής τόνισε στις συζητήσεις που είχε με τους πολίτες ότι βασική προτεραιότητα και ένας από τους εθνικούς στόχους του ΠΑΣΟΚ είναι η περιφερειακή ανάπτυξη, η στήριξη της υπαίθρου και η αναβάθμιση του αγροτικού επαγγέλματος.

Ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ παρουσίασε βασικούς άξονες του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ για τους αγρότες και για την αναζωογόνηση της υπαίθρου όπως την αύξηση των συντάξεων, την αναδιάρθρωση της αγροτικής παραγωγής, τα αγροτικά προϊόντα ποιότητας με ταυτότητα, την κατοχύρωση και ενίσχυση από την πολιτεία του επαγγέλματος του αγρότη, την εκμετάλλευση κοινωνικών προγραμμάτων.

Ο Γιώργος Πεταλωτής δεσμεύτηκε για τον πρωταγωνιστικό ρόλο που θα έχει ο νομός μας σε μια κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και για τη δική του περαιτέρω προσπάθεια συνέχισης του έργου που ξεκίνησε για το συμφέρον της Ροδόπης από την εκλογή του το 2007.

Σε όλη τη διάρκεια των επισκέψεων οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν με ενθουσιασμό την πεποίθησή τους ότι το ΠΑΣΟΚ θα επαληθεύσει ως κυβέρνηση τις προσδοκίες τους ενώ δεν παρέλειπαν να εύχονται «καλή δύναμη» και «καλή επιτυχία» στον Γιώργο Πεταλωτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: