Πέμπτη, Οκτωβρίου 01, 2009

Περιοδεία Γιώργου Πεταλωτή σε Αμαξάδες, Διαλαμπή, Κοπτερό, Αίγειρο, Μεσούνη, Σώστη και Υφαντές ενόψει εκλογών 2009

Ο υπ. Βουλευτής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Πεταλωτής, το Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου το απόγευμα επισκέφθηκε τους Αμαξάδες, τη Διαλαμπή, το Κοπτερό, τον Αίγειρο, την Μεσούνη, το Σώστη και τους Υφαντές όπου και ανέπτυξε στους συγκεντρωμένους πολίτες τις κύριες κατευθύνσεις της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ ενόψει των εκλογών της 4ης Οκτωβρίου.

Στο διάλογο που είχε με τους πολίτες ο υπ. Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δεσμεύτηκε για την προώθηση των κοινωνικών πολιτικών που τους οφείλονται. Εξήγησε σε γενικές γραμμές για την ανάγκη στροφής στην αγροτική πολιτική ώστε να εξασφαλίζεται με τρόπο βιώσιμο ένα αξιοπρεπές εισόδημα και να δίνονται ευκαιρίες στους νέους αγρότες.

Ο Γιώργος Πεταλωτής δε δίστασε να παραδεχθεί τη γενικευμένη δυσπιστία των πολιτών απέναντι στα κόμματα, ωστόσο προέβαλε την ανάγκη άμεσης και ουσιαστικής αλλαγής στη διακυβέρνηση της χώρας υπό την ηγεσία του Γιώργου Παπανδρέου. Με πολύ πειστικό τρόπο εξήγησε τις βασικές προτεραιότητες του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ για την περιφερειακή ανάπτυξη, τη στήριξη και αναζωογόνηση της υπαίθρου και την αναγνώριση της πολύτιμης συμβολής του αγροτικού επαγγέλματος στη συνολική κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη της χώρας. Προέβλεψε πόσο απαιτητική θα είναι η κοινωνία την επόμενη κιόλας μέρα των εκλογών εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι το ΠΑΣΟΚ είναι απολύτως έτοιμο να αναλάβει τις ευθύνες του.

Στις επισκέψεις του αυτές, ο υπ. Βουλευτής δε δίστασε να αντικρούσει τους ψευδείς ισχυρισμούς της Ν.Δ. σχετικά με το δήθεν έργο της στο Νομό μας και επανέλαβε την πεποίθησή του ότι μετά τις εκλογές ο Νομός Ροδόπης θα πρωταγωνιστήσει και πάλι στην εθνική προσπάθεια ανάταξης.

Ο Γιώργος Πεταλωτής αντάλλαξε επίσης ευχές για τη νίκη του ΠΑΣΟΚ με τους παρευρισκόμενους και ζήτησε από το θερμό ακροατήριό του την απαραίτητη στήριξη για να συνεχίσει αποτελεσματικά την πολιτική του δραστηριότητα για το συμφέρον της Ροδόπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: