Πέμπτη, Οκτωβρίου 01, 2009

Επίσκεψη Γιώργου Πεταλωτή σε Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης

Ο υπ. Βουλευτής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Πεταλωτής, την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι, επισκέφθηκε το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης όπου είχε συνάντηση με τη Διοίκησή του.

Ο υπ. Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε στο συγκροτημένο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ και την πολιτική βούληση του Προέδρου του, Γιώργου Παπανδρέου, για ένα νέο αναπτυξιακό μοντέλο το οποίο θα διασφαλίσει περισσότερες επιχειρηματικές ευκαιρίες και θέσεις εργασίας. Ένα μοντέλο που ταιριάζει με τις ανάγκες της Ροδόπης. Το οποίο σε συνδυασμό με την ενίσχυση των υποδομών και του Πανεπιστημίου, την εκμετάλλευση της γεωγραφικής θέσης της Ροδόπης καθώς και τη γενικότερη οικονομική πολιτική του Κινήματος για ενίσχυση της ρευστότητας, θα μπορέσει να βγάλει την αγορά από την ύφεση που την ταλαιπωρεί.

Ο Γιώργος Πεταλωτής δεσμεύτηκε για την αμέριστη συμπαράστασή του στην υγιή επιχειρηματικότητα. Τόνισε τη σημασία της διαρκούς διαβούλευσης και συνεργασίας των πολιτικών της περιοχής μας με τους εκπροσώπους των μικρών και μεσαίων επαγγελματιών. Αξιολόγησε ως μεγάλη προτεραιότητα την επαναφορά ελκυστικών κινήτρων για επενδύσεις στο Νομό μας. Αναγνώρισε πόσο πολύτιμη είναι η διαρκής επαφή με τον κόσμο της αγοράς. Τοποθέτησε δε ως προτεραιότητά του την υπεράσπιση των θετικών ρυθμίσεων ειδικά για τη Ροδόπη.

Πατήστε εδώ για πρόσβαση στο φωτογραφικό υλικό

Δεν υπάρχουν σχόλια: