Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 14, 2007

Επισκέψεις σε Νομαρχία, Δικαστήρια, οικισμούς Δ. Ιάσμου

Την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2007, ο υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ Γιώργος Πεταλωτής επισκέφθηκε τις Υπηρεσίες της Νομαρχίας και των Δικαστηρίων, όπου είχε άλλη μια ευκαιρία να συνομιλήσει με όλους εκείνους με τους οποίους συνεργάστηκε στενά κατά τις τρεις θητείες του στο Νομαρχιακό Συμβούλιο, αλλά και ως Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης. Η αγαστή αυτή συνεργασία που οδήγησε στην οικοδόμηση μιας σχέσεως εμπιστοσύνης και εκτίμησης, αποτελεί πρόκριμα και συνάμα επιβεβαίωση της ευρείας αποδοχής που χαίρει ο Γιώργος Πεταλωτής στην τοπική κοινωνία.

Το απόγευμα, ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ εκφώνησε την κεντρική του ομιλία στο Δήμο Ιάσμου. Σε μια ομιλία χρονικά παράλληλη με την αντίστοιχη του Γιώργου Παπανδρέου στη μεγαλειώδη συγκέντρωση στο Πεδίο του Άρεως, ο Γιώργος Πεταλωτής δικαιολόγησε με τον καλύτερο τρόπο την εμπιστοσύνη που του έχει δείξει ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, καθώς παρουσίασε εύγλωττα στο ένθερμο, πολυπληθές κοινό τις θέσεις και τους προβληματισμούς του για τα αδιέξοδα της πολιτικής της «Νέας Διακυβέρνησης», την ιδεολογία κοινωνικής δικαιοσύνης και το πρόγραμμα ανασυγκρότησης που κομίζει το ΠΑΣΟΚ με τη «Νέα Αλλαγή» καθώς και τους άξονες γύρω από τους οποίους μπορεί να στραφεί ειδικότερα η ανάπτυξη της περιοχής του Δήμου Ιάσμου.

Το βράδυ, τέλος, ο Γιώργος Πεταλωτής απηύθυνε χαιρετισμούς στους κατοίκους των οικισμών Κοπτερό, Αμαξάδες, Πελεκητή και Άνω Αμαξάδες, καλώντας τους να αναλογιστούν τα προβλήματα της τελευταίας 4ετίας, να εμπιστευτούν το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ και να στηρίξουν μαζικά το Κίνημα, που φέρνει μια ελπίδα αναζωογόνησης του τόπου. Ιδιαίτερα ζεστή συζήτηση είχε δε με νεολαίους των οικισμών, που στο πρόσωπό του, νέου, όπως κι αυτοί, ανθρώπου, βλέπουν κάποιον που θα αγωνιστεί μαζί τους για ένα καλύτερο αύριο με αύξηση των ευκαιριών εργασίας και εξάλειψη των κοινωνικών ανισοτήτων,

Δεν υπάρχουν σχόλια: