Τρίτη, Σεπτεμβρίου 18, 2007

Δήλωση για το εκλογικό αποτέλεσμα

Η υπεροχή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στο Νομό Ροδόπης σε μία εκλογική αναμέτρηση, στην οποία σε πανελλαδικό επίπεδο η άρνηση της αποδοχής της κυβερνητικής πολιτικής της Ν.Δ. δεν εκφράσθηκε με αντίστοιχη ένδειξη εμπιστοσύνης προς το ΠΑ.ΣΟ.Κ., σίγουρα αποτελεί ξεχωριστό πολιτικό.

Σε ένα Νομό με σαφή ιδιαιτερότητα, κατορθώσαμε κάτω από αντίξοες συνθήκες να εμπνεύσουμε ως ΠΑ.ΣΟ.Κ. την προτίμηση του εκλογικού σώματος μέσα από μια μακροχρόνια προσέγγιση και διαδικασία. Με χειρισμούς πολιτικούς, χειρισμούς σεβασμού της ιδιαίτερης τοποθέτησης των πολιτών, ενταγμένους σε ένα σύνθετο κοινωνικό σύνολο, το ΠΑ.ΣΟ.Κ. στη Ροδόπη κατόρθωσε να κερδίσει τη μάχη αυτή σε τοπικό επίπεδο και να εκλέξει δύο από τους τρεις βουλευτές, αντιπροσωπευτικά για την πληθυσμιακή σύνθεση.

Σε μας, τους εκλεγμένους βουλευτές, απομένει πλέον να εκπροσωπήσουμε την ξεχωριστή περιοχή μας με περισσή προσοχή, σύνεση και μεθοδικότητα, ώστε να αντεπεξέλθουμε στην εντολή που μας δόθηκε και να μεταφέρουμε το πνεύμα και τα προβλήματα της Ροδόπης, όχι απλώς στο κοινοβούλιο, αλλά μέσω αυτού σε όλη την Ελλάδα. Στόχος μας είναι η σοβαρή, χωρίς ακρότητες προσέγγιση ζητημάτων και λύσεων, ώστε ειδικά αυτή η περιοχή να μην επιστρέψει στην υπανάπτυξη και την αφάνεια.

Αυτά τα σοβαρά προβλήματα της Ροδόπης καλούμαι να προωθήσω ως βουλευτής με όλες μου τις δυνάμεις, τις γνώσεις και την εμπειρία και είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρω

Ευχαριστώ θερμά όλους όσοι με στήριξαν στη δύσκολη και σύντομη αυτή προεκλογική περίοδο, αλλά και όλους τους πολίτες της Ροδόπης, είτε με ψήφισαν είτε όχι, γιατί το έργο μου ξεκινάει από δω και πέρα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Πεταλωτή η νίκη σας είναι νίκη της σοβαρότητας, της αξιοπρέπειας και της ουσίας. Έισαστε η τελευταία μας ελπίδα σ'αυτήν την παρηκμασμένη χώρα. Μην απογοητεύσετε τους νοήμονες που σας ψήφισαν. Μην αποδειχτείτε ποτέ too good to be true.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Πεταλωτή σαν ψηφοφόρος του Πασοκ θα ήθελα να πάρετε θέση μέσα από το blog σας στην επερχόμενη ανάδειξη του αρχηγού του Πασοκ τον ερχόμενο Νοέμβριο.