Τρίτη, Φεβρουαρίου 12, 2008

Επισκέψεις στην Αστυνομική Ακαδημία και τα Συνεταιριστικά εργοστάσια Ξάνθης

Θέμα : «Επίσκεψη στην Αστυνομική Ακαδημία Κομοτηνής και περιοδεία με κλιμάκιο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στα Συνεταιριστικά εργοστάσια της Ξάνθης»

- Την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2008 ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ροδόπης Γιώργος Πεταλωτής, ως υπεύθυνος του Κοινοβουλευτικού Τομέα Δημόσιας Τάξης του ΠΑΣΟΚ, επισκέφθηκε την Αστυνομική Ακαδημία και το Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής.

Σε συζήτηση που είχε με τη Διοίκηση, τους εκπαιδευτές και τους δόκιμους Αστυφύλακες, άκουσε τα προβλήματα που τους απασχολούν, ανέπτυξε τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ για την Αστυνομία γενικότερα και τόνισε τη μεγάλη συμβολή της Σχολής στην ανάπτυξη της περιοχής μας από την ίδρυσή της το 1997.

- Την ίδια ημέρα συμμετέχοντας σε κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ, μαζί με τον Χρήστο Πολυζωγόπουλο (πρώην Πρόεδρο της ΓΣΕΕ) και το Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Τσετίν Μάντατζη επισκέφθηκε τα συνεταιριστικά εργοστάσια της Ξάνθης ΣΕΒΑΘ, ΡΟΔΟΠΗ, ΣΕΚΑΠ, ΕΛΒΙΖ.

Εκεί συναντήθηκαν με στελέχη του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης και με εκατοντάδες εργαζόμενους, οι οποίοι βρίσκονται σε έντονες κινητοποιήσεις λόγω της πολιτικής της Κυβέρνησης που εξωθεί τις επιχειρήσεις αυτές σε κλείσιμο ή σε πώληση σε ιδιώτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: