Δευτέρα, Μαρτίου 17, 2008

Συνέδριο ΠΑΣΟΚ

Ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ροδόπης Γιώργος Πεταλωτής με αφορμή τη λήξη του Συνεδρίου του κόμματος και την εκλογή του Εθνικού Συμβουλίου του, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Η ενότητά μας αποκαταστάθηκε.

Οι δημοκρατικές διαδικασίες ανέδειξαν μια νέα ομάδα στελεχών για να σηκώσει την ευθύνη της ανάκτησης της πολιτικής μας δυναμικής. Ακόμα και αυτοί που δεν εκλέχθηκαν στο Εθνικό Συμβούλιο εμπλούτισαν τα πολιτικά τους εφόδια, κατέκτησαν νέα επίπεδα ωριμότητας και καταξίωσης και στον εθνικό αλλά και στον τοπικό στίβο.

Το Συνέδριό μας εκπλήρωσε το στόχο του. Τόνωσε την αυτοπεποίθηση των στελεχών και του κόσμου του ΠΑΣΟΚ, σφυρηλάτησε την ενότητα, έδωσε την ευκαιρία να δοκιμασθούν νέες τοποθετήσεις και προσεγγίσεις, έστειλε το μήνυμα που περίμενε η ελληνική κοινωνία: το ΠΑΣΟΚ έχει τα αποθέματα στελεχών και ιδεών, προτάσεων και λύσεων, εμπειρίας και όρεξης. Μπορεί και να κυβερνήσει αλλά και να μιλήσει με την κοινωνία. Μπορεί να εκπλήσσει και να καινοτομεί αλλά ταυτόχρονα να αποτελεί την ήρεμη δύναμη της ευθύνης και της προοπτικής, την δύναμη της ελπίδας και της κυβερνητικής αποτελεσματικότητας.

Πιστεύω ότι η ελληνική κοινωνία θα σταθεί στο πλευρό μας. Το ίδιο και ο λαός της Ροδόπης. Όλοι μαζί θα βαδίσουμε το δύσκολο δρόμο της αναχαίτισης της πορείας της παρακμής στην οποία βυθίζει τη χώρα η αδιέξοδη πολιτική της Ν.Δ. Όλοι μαζί θα συνεισφέρουμε με τις ιδέες και τη δράση μας για μια νέα κεντροαριστερή διακυβέρνηση. Για την προκοπή της πατρίδας μας, για την αξιοπρέπεια και την ευημερία των πολιτών.

Γιώργος Πεταλωτής

Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ροδόπης

Δεν υπάρχουν σχόλια: