Πέμπτη, Μαΐου 15, 2008

Συνάντηση με Κομοτηναίους

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ροδόπης κ. Γιώργος Πεταλωτής, με την ευκαιρία των «ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ», συναντήθηκε την Τρίτη 13 Μαΐου 2008 στο ξενοδοχείο «ΦΙΛΙΑ» με τους συμπατριώτες μας Κομοτηναίους Αθηνών και Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Πεταλωτής, μέσα σε μία φιλική και ζεστή ατμόσφαιρα, καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους συμπατριώτες μας για την στήριξη που δείχνουν στο πρόσωπό του, τους ενημέρωσε για την αναπτυξιακή προοπτική του τόπου μας και τους διαβεβαίωσε ότι θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες των Συλλόγων τους στην κατεύθυνση της διατήρησης των ηθών και εθίμων, των παραδόσεων, της ιστορίας αλλά και του πολιτισμού της ακριτικής Ροδόπης μας.

Τόσο ο κ. Δαδάκης Νικόλαος, πρόεδρος της «Ένωσις Κομοτηναίων», όσο και η κα. Δαλακάκη – Συμεώνογλου Ανθούλα, πρόεδρος της Αδελφότητας Κομοτηναίων «Η ΡΟΔΟΠΗ», τόνισαν στους σύντομους χαιρετισμούς τους την ικανοποίησή τους για την πρωτοβουλία της συνάντησης εκ μέρους του κ. Πεταλωτή, του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο δύσκολο αλλά και σημαντικό έργο που έχει αναλάβει για το καλό του τόπου μας και δήλωσαν την αμέριστη συμπαράστασή τους στο έργο του.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό ο Νομάρχης Ροδόπης κ. Άρης Γιαννακίδης.

------------------------------------------------------------------------------------------------

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ροδόπης Γιώργος Πεταλωτής την Τρίτη 13 Απριλίου στις 12:30, με την ευκαιρία των «Ελευθερίων», θα συναντηθεί στο Ξενοδοχείο ΦΙΛΙΑ με τους συμπατριώτες μας Κομοτηναίους Αθηνών και Θεσσαλονίκης, μετά από επικοινωνία με τους εκεί Συλλόγους τους («Ένωσις Κομοτηναίων» και Αδελφότητα Κομοτηναίων «Η Ροδόπη»).

Δεν υπάρχουν σχόλια: