Δευτέρα, Μαΐου 12, 2008

Επίσκεψη στο Δήμο Σώστη

Ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ροδόπης Γιώργος Πεταλωτής, την Παρασκευή 9 Μαΐου, επισκέφθηκε το Δήμο Σώστη, στο πλαίσιο των περιοδειών του στους Δήμους του Νομού μας με σκοπό την αμεσότερη ενημέρωσή του και την πιο ξεκάθαρη αντίληψή του για τα προβλήματά τους.

Στο Δημαρχείο Σώστη, συνεργάστηκε με το Δήμαρχο Καδή Ισμέτ και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου. Η συζήτησή τους επικεντρώθηκε κυρίως σε θέματα τοπικής ανάπτυξης της περιοχής του Σώστη, όπως οι τουριστικές προοπτικές, το δασικό χωριό, τα αιολικά πάρκα, η αντιπλημμυρική προστασία, η εκπαίδευση, η ανεργία, η μετανάστευση και τα προβλήματα των κερασοπαραγωγών και των αγροτικών αποζημιώσεων. Επιβεβαιώθηκε η δυνατότητα αποτελεσματικού χειρισμού και προώθησης λύσεων για αυτά.

Ο Γιώργος Πεταλωτής δεσμεύτηκε να πιέσει με τεκμηριωμένες ενέργειές του, στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής και της εν γένει πολιτικής του δραστηριότητας, για την ανταπόκριση της Πολιτείας στα ζητήματα που του τέθηκαν, αλλά και να συνεχίσει στο μέλλον να εκδηλώνει το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του για την περιοχή του Δήμου Σώστη.

Ο Βουλευτής Ροδόπης, επισκέφθηκε στη συνέχεια κερασοκαλλιέργειες όπου και ενημερώθηκε από τους παραγωγούς του Αγροτικού Συνεταιρισμού (210 μέλη) στα Θάμνα οι οποίοι καλλιεργούν 20 ποικιλίες κερασιών. Περατώνοντας την περιοδεία του, επισκέφθηκε τον χώρο ανέγερσης του Διαλογητηρίου – Συσκευαστηρίου κερασιών το οποίο κατασκευάζει ο Συνεταιρισμός σε χώρο που του παραχωρήθηκε από το Δήμο Σώστη και δήλωσε τη στήριξή του σε τέτοιου είδους τοπικές πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν την περιοχή μας και ενισχύουν το εισόδημα των κατοίκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: