Δευτέρα, Ιουνίου 02, 2008

Συγχαρητήρια στον Πανθρακικό

Ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ροδόπης Γιώργος Πεταλωτής με αφορμή την πανηγυρική άνοδο της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ στη Σούπερ Λίγκα, έκανε την παρακάτω δήλωση:

Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω από καρδιάς τα θερμά μου συγχαρητήρια στη Διοίκηση, στο προπονητικό επιτελείο και κυρίως στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ για την μεγάλη επιτυχία της διάκρισης και ανόδου της ομάδας μας στη Σούπερ Λίγκα, μέσα από μια εξαιρετική πορεία σε όλη τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Το όνειρο έγινε πραγματικότητα. Η σημαντική αυτή επιτυχία, αποτέλεσμα σοβαρής συλλογικής δουλειάς, προσωπικού μόχθου, αφοσίωσης και επίπονων προσπαθειών όλων όσων συμμετείχαν, επιβραβεύει τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς και μας κάνει όλους υπερήφανους.

Είναι ευτύχημα και συγχρόνως τιμή για την ακριτική Ροδόπη μας να έχει ομάδα στην «μεγάλη» κατηγορία, στην «ελίτ» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Γιορτάζουμε όλοι τη μεγάλη επιτυχία σας. Αποδείξατε περίτρανα πως όταν θέτεις στόχους και εργάζεσαι με αποφασιστικότητα και μεθοδικότητα για την εκπλήρωσή τους, η επιτυχία έρχεται πάντα ως φυσική ανταμοιβή.

Εύχομαι η πορεία της ομάδας μας να είναι σταθερά ανοδική, να μας χαρίζει πάντα όμορφους ποδοσφαιρικούς αγώνες χωρίς βία και είμαι βέβαιος ότι στο μέλλον θα πανηγυρίσουμε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: