Τετάρτη, Αυγούστου 27, 2008

Δήλωση για τα αποτελέσματα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Ο Βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ροδόπης Γιώργος Πεταλωτής, με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, έκανε την παρακάτω δήλωση :

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους νέους και τις νέες που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. της χώρας, βλέποντας σήμερα τις προσπάθειές τους να δικαιώνονται και τις θυσίες τους να επιβραβεύονται.

Η είσοδός τους στην ακαδημαϊκή κοινότητα μας γεμίζει με υπερηφάνεια και ελπίδα για το μέλλον του τόπου μας, μια και οι προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει η νέα γενιά πλέον είναι περισσότερες και δυσκολότερες.

Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης τόσο στις οικογένειές τους όσο και στους εκπαιδευτικούς τους, που σε όλη αυτήν την ψυχικά και υλικά δαπανηρή προσπάθεια, στάθηκαν δίπλα τους και είχαν σημαντική συμμετοχή στη δικαίωση των κόπων και των θυσιών τους.

Σε όσους δεν πέτυχαν το στόχο τους, θα ήθελα να τονίσω, ότι η προσπάθεια και ο αγώνας δεν σταματούν ποτέ. Πρέπει με διάθεση, δύναμη, πίστη και μεράκι να συνεχίσουν να προσπαθούν και σύντομα θα έχουν κι αυτοί την ευκαιρία να αποδείξουν τις δυνατότητές τους.

Όραμα όλων μας μια Δημόσια Δωρεάν Παιδεία Ανοιχτών Οριζόντων και ένα εκπαιδευτικό σύστημα στηριγμένο στην ποιότητα και στην αξιολόγηση, δύναμη ανάπτυξης και κοινωνικής συνοχής, συνδεδεμένο με την κοινωνία και την παραγωγή.

Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία στους επόμενους στόχους τους και συνεχή αγώνα, πάντα για το καλύτερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: