Παρασκευή, Ιανουαρίου 16, 2009

Επίσκεψη στις Σάπες

Ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ροδόπης Γιώργος Πεταλωτής, συνεχίζοντας τον κύκλο των επισκέψεών του στην περιφέρεια του Νομού για το νέο έτος, επισκέφθηκε την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου τις Σάπες για να ενημερωθεί από κοντά για τα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή.

Ο Βουλευτής Ροδόπης αρχικά συναντήθηκε με τον δήμαρχο Σαπών, στη συνέχεια επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα ενώ σε σύντομη συνάντησή του με τον Πρόεδρο των Επαγγελματοβιοτεχνών των Σαπών, συζήτησε τα προβλήματα των μικρομεσαίων της περιοχής, συμφωνώντας για μία εκ νέου επί τούτου συνάντηση, με μεγαλύτερη χρονική ευχέρεια. Επίσης, ο Βουλευτής Ροδόπης συνομίλησε με παλιννοστούντες κατοίκους των Σαπών και συμφώνησε να κάνει πιο εξειδικευμένη και μαζική συνάντηση στο άμεσο μέλλον μαζί τους, για την αντιμετώπιση των ειδικών θεμάτων που τους απασχολούν.

Τέλος, στο πλαίσιο σύντομης επίσκεψής του στο κέντρο της πόλης, ο Γιώργος Πεταλωτής αντάλλαξε ευχές και απόψεις με κατοίκους, διαβεβαιώνοντάς τους για το διαρκές και αμέριστο ενδιαφέρον του για την περιφέρεια του Νομού Ροδόπης, το οποίο θα συνεχίσει να εκδηλώνεται έμπρακτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: