Τρίτη, Απριλίου 14, 2009

Επιστολή από Γεωτεχνικό Επιμελητήριο

Ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ροδόπης Γιώργος Πεταλωτής, μαζί με τους συναδέλφους του της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ από την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, κατέθεσε πρόσφατα στη Βουλή ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, σχετικά με την ανάγκη αύξησης των προβλεπόμενων κονδυλίων για τα Σχέδια Δράσης Νέων Αγροτών για το έτος 2009 για την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης. Η ερώτηση αυτή προέκυψε μετά από ενημέρωση των Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ από το Παράρτημα Αν. Μακεδονίας του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου. Η σημασία της συντονισμένης αυτής παρέμβασης, ειδικά για τους νέους αγρότες και γενικότερα για την αγαστή περιφερειακή συνεργασία, αποτυπώνεται σε σχετική ευχαριστήρια επιστολή του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Αν. Μακεδονίας προς την ομάδα των Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Πληροφορίες : Αμπελίδης Θεόδωρος

Καβάλα, 30-03-2009

Αριθ. Πρωτ: 239

Προς:

1. Μιχάλη Τιμοσίδη - Βουλευτή Ν. Καβάλας

2. Ντόλιο Γεώργιο - Βουλευτή Ν. Έβρου

3. Σγουρίδη Παναγιώτη - Βουλευτή Ν. Ξάνθης

4. Αηδόνη Χρήστο - Βουλευτή Ν. Δράμας

5. Πεταλωτή Γεώργιο - Βουλευτή Ν. Ροδόπης

6. Τσετίν Ματατζή - Βουλευτή Ν. Ξάνθης

7. Χατζή Οσμάν Αχμέτ - Βουλευτή Ν. Ροδόπης

Κοιν:

- Δ.Σ. ΓΕΩΤ.Ε.Ε

- Παραρτήματα ΓΕΩΤ.Ε.Ε

Αξιότιμοι κ. Βουλευτές, θα ήθελα εκ μέρους του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου και του συνόλου των γεωτεχνικών της περιοχής ευθύνης μας να σας εκφράσω τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας και να σας συγχαρώ για την παρέμβαση, την οποία πληροφορηθήκαμε ότι πραγματοποιήσατε με ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και αφορούσε την αύξηση των προβλεπόμενων κονδυλίων για τα Σχέδια Δράσης Νέων αγροτών για το έτος 2009 για την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σημαντικό ζήτημα που πρώτο το ανέδειξε το παράρτημα μας και αφορά την Αγροτική Ανάπτυξη της περιοχής και θα ωφελήσει σημαντικά τους αγρότες της περιοχής μας. Συνεπώς, οποιαδήποτε προσπάθεια συμβάλει στην επίλυση ενός τόσο σοβαρού ζητήματος είναι ευπρόσδεκτη.

Είμαστε βέβαιοι ότι η αγροτική και η περιφερειακή ανάπτυξη της περιφέρειας Α.Μ.Θ. μπορεί να βασιστεί στη συνεργασία όλων των εμπλεκομένων φορέων και ευελπιστούμε ότι οι αποδέκτες της ερώτησης σας θα αντιληφθούν τη σκοπιμότητα της και θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια προκειμένου να υλοποιηθούν όλα όσα επισημαίνονται σε αυτή.

Σε κάθε περίπτωση και για κάθε θετική πρωτοβουλία που θα αναλαμβάνετε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, μπορείτε να βασίζεστε στην παρέμβαση, στην υποστήριξη, στην συνεργασία του Παραρτήματος μας αλλά και του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου γενικότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: