Τετάρτη, Ιουλίου 29, 2009

Επισκέψεις σε Υπουργεία

Oι Βουλευτές ΠΑΣΟΚ Ν.Ροδόπης Γιώργος Πεταλωτής και Αχμέτ Χατζηοσμάν, σήμερα Τετάρτη 29 Ιουλίου, συνοδευόμενοι από το Νομάρχη Ροδόπης Άρη Γιαννακίδη και το Δήμαρχο Σώστη Καδή Ισμέτ, επισκέφθηκαν τον Υφυπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Μάριο Σαλμά, καθώς και το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σκιαδά.

Συζήτησαν μαζί τους τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στους μικροπωλητές της λαϊκής αγοράς Κομοτηνής από την καταιγίδα που τους έπληξε στις 4 Ιουλίου και απέσπασαν την υπόσχεση για αποζημιώσεις από το Υπουργείο Υγείας.

Επίσης στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων έθεσαν τα ζητήματα της καταβολής της 2ης δόσης στους κτηνοτρόφους για το Πρόγραμμα «Ηλεκτρονική Σήμανση Αιγοπροβάτων» που καθυστερεί αδικαιολόγητα από παραλείψεις του Υπουργείου και αφορά εκατοντάδες κτηνοτρόφους της Ροδόπης.

Ακόμη ζήτησαν την προώθηση λύσεων στα προβλήματα των κερασοπαραγωγών του Δήμου Σώστη ώστε να βελτιωθεί η διαδικασία εξαγωγών των προϊόντων τους μέσα από σύγχρονα μέτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: