Τρίτη, Αυγούστου 25, 2009

Δελτίο Τύπου απάντησης στη ΝΟΔΕ Ροδόπης με τίτλο «Αιδώς, Αργείοι» που αφορά στο
8ο Παγκόσμιο Συνέδριο Θρακών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κομοτηνή 24-8-2009

Σε απάντηση του από 24-8-2009 Δελτίου Τύπου της ΝΟΔΕ Ροδόπης με τίτλο «Αιδώς, Αργείοι», που αφορά στο 8ο Παγκόσμιο Συνέδριο Θρακών, ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ροδόπης Γιώργος Πεταλωτής έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το τελευταίο διάστημα, μετά από 5,5 χρόνια λήθαργου, η ΝΟΔΕ Ροδόπης με μια γλώσσα δυσνόητη, κακοποιημένη και αρχαΐζουσα, που προδίδει και το χρόνο σκέψης και λειτουργίας της, ξύπνησε. Μόνον όμως για να συκοφαντεί και να υβρίζει, αφού για τα προβλήματα της Ροδόπης εξακολουθεί να βρίσκεται σε ύπνωση.

Αντί να ζητήσουν συγγνώμη για την επιχείρηση φίμωσης κάθε άλλου λόγου έξω από τη στημένη φιέστα και για την απαράδεκτη χρησιμοποίηση του συνεδρίου εκ μέρους τους, για άλλη μια φορά - με απρεπή τρόπο - βάλλουν εναντίον μου, ως Βουλευτή ΠΑΣΟΚ.

Τα περί «κόπρου του Αυγείου» που καθάρισε στη Θράκη ο κ. Καραμανλής, ας τα πούνε στους χιλιάδες άνεργους της ΒΙΠΕ Κομοτηνής, στους εργαζόμενους-ανέργους του Λαναρά, στους απελπισμένους αγρότες και στους πολίτες της Ροδόπης που επισκέπτονται το υπό 5,5 χρόνια «υπό ανέγερση Νοσοκομείο».

Όμως οι δημοκρατικοί πολίτες που αντιλαμβάνονται διαφορετικά τον πολιτικό πολιτισμό που ψευδεπίγραφα επικαλείται η ΝΟΔΕ, θα δώσουν, στην πράξη πλέον, την απάντησή τους στις επικείμενες εκλογές».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ ΡΟΔΟΠΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: