Τρίτη, Σεπτεμβρίου 22, 2009

Επίσκεψη Γιώργου Πεταλωτή σε
Εργατικό Κέντρο Κομοτηνής

Ο υπ. Βουλευτής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Πεταλωτής, τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου το πρωί επισκέφθηκε το Εργατικό Κέντρο Κομοτηνής όπου και συζήτησε με τη Διοίκησή του τις πολιτικές εξελίξεις ενόψει των εκλογών της 4ης Οκτωβρίου. Επανέλαβε για μία ακόμη φορά την αμέριστη συμπαράστασή του στους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα στα οξύτατα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ειδικά στο Νομό Ροδόπης με την καλπάζουσα αποβιομηχάνιση και την καθίζηση της αγοράς.

Η Διοίκηση του εργατικού κέντρου ευχαρίστησε τον Γιώργο Πεταλωτή για την ουσιαστική του συμπαράσταση στους αγώνες του συνδικαλιστικού κινήματος και την ωριμότητα και αποτελεσματικότητα με την οποία αντιμετώπισε τις προσπάθειες της τοπικής κοινωνίας για τη διασφάλιση των συμφερόντων των εργαζομένων.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Πεταλωτής δεσμεύτηκε για τη συνέχιση της πίεσης και προς τη νέα Κυβέρνηση υπέρ των δημόσιων υποδομών στη Ροδόπη και την ενίσχυση της υγιούς επιχειρηματικότητας, ελπίζοντας ότι ο λαός θα επιλέξει το ΠΑΣΟΚ.

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής ευχήθηκε καλή επιτυχία στον υπ. Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ εκφράζοντας τη σιγουριά ότι και στο μέλλον θα συνεχίσει να δρα πολιτικά με τη χαρακτηριστική συνέπεια που τον χαρακτηρίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: